Städföretag i hemmet

Hallå där gänget!

När man jobbar helt själv kan man ibland känna sig väldigt ensam samtidigt som det ibland kan vara väldigt skönt. Idag fick jag den känslan när jag åkte från huset efter att jag varit hemma och ätit lunch. Det hade nämligen varit ett städföretag hemma hos mig och städat för första gången. Jag satte mig i bilen full av förundran över hur rent huset hade blivit, men jag visste inte riktigt vem jag skulle tipsa om detta. Därför vänder jag mig nu till mina läsare i närheten av Kungälv som inte tycker om att städa men ändå vill ha ett rent hem. Alldeles strax ska jag in på ett jobb och besikta ventilationen men först måste jag få berätta om ett städföretag som heter PO Städ. När man jobbar som med att besikta ventilation och skorstenar så är det väldigt enkelt att man blir smutsig och den smutsen drar man givetvis med sig hem. Därför beslutade jag mig för att prova anställa ett städföretag som kunde komma hem och göra villan ren och det gjorde jag helt rätt i.

Den här bloggen håller mig väldigt sysselsatt på ett bra sätt, på alla vardagar så brukade det bara vara jag och radion fram tills dess att jag började blogga. Inget ont om radion, jag kan tycka att det är väldigt kul att sitta och lyssna på. Men det finns något med alla radioprogram och det är att ju längre in på dagen man kommer så blir radioprogrammen bara sämre och sämre, efter klockan tio så går det bara utför och då känns det skönt att bloggen finns att kunna skriva av sina tankar och funderingar på. Nu måste jag in och besikta här innan det har blivit dags att ta en välförtjänt helg. Håll er uppdaterade för fler inlägg!

Du gillar kanske också...